Keuzes maak je met je hart

Keuzes maak je met je hart. Je denkt wel aan wat je wilt verwezenlijken. Maar het is het beste om je hart te laten beslissen.

Wie maakt de uiteindelijke keuze voor iets

Zonder het te beseffen, is het je hart die de uiteindelijke keuze maakt. Je maakt daarvoor allerlei afwegingen met je hoofd. Maar je hart beslist. Om de eenvoudige reden dat als je iets vanuit je hart doet. Het uiteindelijk het meest zuivere is wat je voor jezelf kan doen.

Ga je verhuizen omdat je denkt dat het beter is, economisch gezien dan? Of ga je verhuizen omdat je hart dat verlangt? Ga je in die nieuwe baan omdat je dan meer verdient. Ook hier is economie daar ook een belangrijk stukje in, maar wat zegt je hart?
Al onze beslissingen zijn deels vanuit het hoofd genomen.

Keuzes maak je met je hart

Wat als je niet blij bent met een keuze

Maar wat als je uiteindelijk erachter komt dat je niet gelukkig bent in je nieuwe situatie, en dat je na een tijdje voelt-dit is het toch niet? Dan is het een zure pruim die je mag eten. Want je kunt niet altijd meteen weer alles terug draaien. De mens is een rationaal denkend wezen. Maar er komt eerst een gevoel dan een gedachte en dan pas beslis je.  Dus voelen, denken en dan handelen.

We zien problemen geen oplossingen

Dat veel mensen ongelukkig zijn in bepaalde situaties komt, omdat ze geen oplossingen zien maar alleen maar problemen.  En dan nog, problemen bestaan niet. problemen maak je zelf door verkeerde keuzes te maken. Of door in problemen te denken. En die ontstaan dus in je hoofd.

Door  je gedachtenpatronen aan te pakken kun je dus je leven sturen in de richting die je wilt. Maar dat vergt wel oefening. En door oefening creëer je een ander zelfbeeld. Waardoor je helemaal in je kracht gaan staan. Stel je leven is je onmogelijk gemaakt door diverse factoren. Kan zijn door een behoorlijk zwaar Karma in een vorig leven. En door de keuze om in dit leven je lessen daarin te leren met alle gevolgen van dien.

Waarom is keuzes maken zo lastig

Of je opent jezelf steeds weer opnieuw voor  mensen die je juist verder van je pad af brengen. Waardoor je alle groeikansen mist  in je leven. Wat ook mogelijk is dat je uit je kracht wordt gehaald door mensen in je omgeving. Die een heel ander pad leven dan jij. En daardoor niet in de gaten hebben waar jij eigenlijk mee bezig bent. Lees aan zichzelf denken en daardoor jouw leven te veel kunnen  beïnvloeden’.

Wat doe je in zulke situaties? Als je zo moe bent van alsmaar herhalen van je wensen. Of je niet echt in de gelegenheid kunt zijn om je leven in te richten zoals het goed voelt voor jou, wat doe je dan? Eerst en vooral goed voelen wat je echt nodig hebt. Daarna kijken of er een mogelijkheid bestaat om dingen te veranderen. Zodat een ieder zich comfortabel voelt in de nieuwe situatie.

Vanuit je hoofd kiezen

Vanuit je hoofd/ratio kiezen kan betekenen dat er alleen maar zwart wit gedachten de revue passeren. Waardoor er dus een negatief beeld kan ontstaan door deze gedachten. Vanuit je hart kiezen kan daarentegen betekenen. Dat je eerst je gevoel laat stromen naar de situatie. Maar ook empathie hebt met de mensen in je omgeving. Dat daar een goed ontwikkelt bewustzijn voor nodig is hoeft geen uitleg.

Recht op gelukkig zijn vraagt om gedegen keuzes

Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn. En iedereen ervaart dat op zijn of haar eigen manier. Kies je voor een leven in liefde. Dan kies je eerst en vooral voor eigenliefde. Zodat je ook kan leren om van een ander te houden. Zonder zelfliefde is dat niet mogelijk en blijf je zoeken naar geluk. Gelukkig kun je dan terecht bij spiritueel consulenten van Medium Eddie.

Open jij jezelf voor liefde voor jezelf, dan kies dan vanuit je hart voor jezelf. en als je er ervaring in gaat krijgen dan kun je een intens gevoel van harmonie en rust beleven. Keuzes genoeg de hele dag door, maar vanuit je hart kiezen geeft de meeste kans op echt geluk. Het is jouw leven en neem het aan met beide handen. Keuzes maak je met je hart