Annick
Annick
Offline
Boxnummer: 26
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Heldervoelend, wetend en ziend Spiritueel coach en NLP, healer, kaartenreading. Ik ondersteun je graag met al jouw levensvragen. Ik voel op je in en haal veel uit je stem. Vaak komen daar ook beelden bij door en geef je door wat je op dit moment nodig hebt, dit gaat gepaard met een kaartlegging vaak. Ook middels spirituele coaching en NLP kan ik je de juiste tools aanreiken om je inzicht te geven en je nog meer in je eigen kracht komt te staan, zodat het weer vrij bij je kan stromen. Zelf heb ik met regelmaat voorspellende dromen, ik kan jou helpen hierin jouw specifieke droom te verhelderen. Met mijn Reiki en stem achtergrond en ervaringen mag ik je desgewenst een helende werking doorgeven. Wie weet spreken wij elkaar Liefdevolle groet
Over Annick
Gastenboek Annick
Lieve Betty, zo fijn dat ik je regelmatig kan bellen om mijn bedrijfskwesties te bespreken. Je weet niet alleen zelf veel en ben je heel motiverend, je afstemming is ook erg bijzonder en altijd raak. Als ik je heb gesproken heb ik hernieuwde energie en zie ik mijn koers weer. Op naar een nieuwe wereld! Dankjewel!!

Ik word altijd rustig door de intonatie en benadering van Betty. Haar kracht ligt vooral bij je inzicht geven in je eigen gevoel, kunnen en weten en vaak daarna geeft ze inzicht mee. Ze is goed in het oppakken van de enegien van mensen en hun intenties maar geeft ook duidelijk aan waar ze geen antwoord op kan geven omdat dat de privacy van de ander is. Waardoor een gesprek voor mij oprecht voelt. Geen vraag is raar na een gesprek voel ik me gehoord.

Wauw! Ik was helemaal gestrest over meneer en je hebt mr enorm gerustgesteld. Ik mag leren te zeggen wat ik graag wil en dat ga ik zeker blijven doen. Ongelofelijk hoe jij alles precies wist. Groetjes, Het meisje dat het avontuur op mocht zoeken en mag zeggen wat ze verlangt om naar de mooie wereld vanachter de tralies te gaan.

Beste Betty! Helaas waas ik door m'n credits geen. Bedankt voor het gesprek. Erg prettig. Je bent duidelijk en eerlijk en hebt zuivere intenties. Succes op de lijn! Je bent een aanwinst. Groet, De reizigster!