Rosa
Rosa
Offline
Boxnummer: 38
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Helderwetend, intuïtief paragnoste en tarotiste geboren in Roemenië. Voor oplossingsgerichte gesprekken met betrekking tot relaties op zielsniveau, werk..
Over Rosa

Helderwetend, intuïtief paragnoste en tarotiste geboren in Roemenië. Voor oplossingsgerichte gesprekken met betrekking tot relaties op zielsniveau, werk, persoonlijke groei, innerlijke rust, vrede en geluk. Daarnaast zeer vakkundig in traditionele kaartlegging, numerologie en droomverklaringen. Traditionele kaartlegging: Ik leg kaarten die u helpen in uw zoektocht naar antwoorden en ik geef u oplossingen aan. Het helpt om inzicht te krijgen welke zaken u bewust of onbewust bezig houden. Numerologie: U kunt bij mij ook uw persoonlijke numerologie analyse per e-mail aanvragen. U komt meer over uw levenslot te weten, zodat u inzicht krijgt in uw persoonlijke sterktes en zwaktes. Droomverklaring: Bij het verklaren van uw dromen, geef ik u inzicht in uw dagelijkse leven. Ik kan toegang tot verborgen verlangens of diepgewortelde problemen krijgen. Voor een zuiver consult kunt u mij ook via de e-consultwinkel bereiken. Daarnaast kunt u hieronder in de WEEK AGENDA, mijn beschikbaarheid zien.

Update Januari 2024: wegens persoonlijke omstandgheden momenteel alleen via e-mailconsult beschikbaar.

Gastenboek Rosa
Ik sluit me helemaal aan bij nuchter meisje. Ik vind Rosa een van degenen die geen vragen stellen. Alleen een naam, ze vertelt je alles en het klopt ook. Ik vind haar een van de beste en eerlijkste die bestaan. Theo