Paragnost Ava
Paragnost Ava
Offline
Boxnummer: 81
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Even voorstellen mijn naam is Ava en ik werk al ruim 25 jaar als Paragnost, daarnaast ben ik Relatiecoach, Bewustzijnscoach, Spiritueel Coach en werk ik ook als healer d.m.v zingen. Ik ben helder voelend en helder wetend.
Over Paragnost Ava

Ik sta tot u dienst bij het oplossen van al uw vraagstukken. Of het nu gaat om relaties, werk, gezondheid, liefde, geld, kinderen, dieren, blokkades, keuzes maken, de juiste weg vinden… alles is mogelijk. Wees gewoon uzelf, ik ben betrouwbaar en zal er alles aan doen om u verder te helpen. Zodra u mij belt, maak ik verbinding met u en stem ik mij op u af en hierdoor kan ik trefzeker antwoorden geven op al uw vragen op welk gebied dan ook. Ik gebruik hierbij altijd de Lenormand kaarten, die hierbij nog meer een algeheel plaatje weergeven over uw verleden, heden en de toekomst.
In de afgelopen 25 jaar, heb ik al vele mensen met liefde mogen begeleiden, ondersteunen op hun unieke pad van diepere bewustwording en spirituele groeiprocessen. Je kunt dan ook bij mij rekenen op een liefdevolle en respectvolle ondersteuning, praktische oplossingen en een benadering met humor en nuchterheid.
Warme groet,

Paragnost/Coach Ava

Gastenboek Paragnost Ava