Medium Zeno
Medium Zeno
Beschikbaar
Boxnummer: 45
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Vele jaren ervaring als heldervoelend en helderziend Trancemedium, Kaartlegger & Consultant. Heb loepzuivere gidsen. Werk vraag- en oplossingsgericht. Ik luister, adviseer, inspireer, bied oplossingen, maak mensen krachtig en blij. Help om de juiste persoonlijke en zakelijke beslissingen te nemen. Voordat ik u kan helpen heb ik uw voornaam en geboortedatum nodig, ook van degene waar u vragen over heeft.
Over Medium Zeno

U kunt bij mij terecht met al uw persoonlijke- & zakelijke vragen en voor problemen op uw werk, onderneming, familie en gezin. Heb in 30 jaar ook veel kennis opgedaan over pleasegedrag, narcisme of rouwverwerking.

Ik ben een inspirator, probleemoplosser, navigator & succes consultant. U krijgt tijdens uw consult helderheid, duidelijkheid, nieuwe inzichten, waardevolle adviezen en oplossingen.

Tijdens 2 unieke oefeningen begeleid ik u in ca. 20 minuten in uw transformatie. Tijdens uw consult laat ik uw energie weer stromen in uw lichaam, zodat u weer met beide benen op de grond staat en u in uw kracht komt. U krijgt nieuwe energie, u stapt in uw grootsheid. U gaat uw eigen kracht vinden en voelen. Ik laat u zien wat u persoonlijk en/of zakelijk kunt manifesteren. Angsten, blokkades en vastzittende patronen worden verwijderd. U krijgt door de oefeningen direct zelfvertrouwen en u wordt meteen sterk & daadkrachtig.

Kortom, graag wil ik u helpen en ondersteunen. Bel me, het zal u direct en blijvend goed doen! Zeno

Gastenboek Medium Zeno
Dankjewel voor de waarheid Erg goed Chapeau Bel je zeker weer terug groetjes Rita ❤️

Zeno is loepzuiver en brengt direct de zon weer in je hart! Moeiteloos weet je in enkele minuten waar je ziel heen wilt en voel je de energie omhoog schieten! geweldig Zeno dank voor je gaven

Wow! Echt een aanrader het is een cadeau voor jezelf om met Zeno bellen. Zoveel tips gekregen en zover wijzer geworden. En dat niet alleen Zeno heeft een hoge gunfactor is een loepzuiver en oprecht medium. Zojuist een super gaaf consult gehad en inzichten gekregen waar ik iets mee kan De vorige keer belde ik over de liefde en wat ik te horen kreeg klopte! Vandaag opnieuw gebeld met een hele andere vraag Zakelijk veel wijzer geworden en nieuwe inzichten gekregen Deze man is meer dan 5 sterren waard Super bedankt Zeno alle goeds voor jou Renata

Ik wil u via deze weg bedanken, ik had er aan de telefoon geen tijd meer voor, credits waren op. Ik neem mee wat ik met u heb besproken, en de oefeningen ook. Danku!

Lieve Zeno… De oefening die je me geleerd heb pas ik nu elke dag meerde keren toe … het is nu al een gewoonte aan het worden …. Ik wil je graag bedanken voor de verandering die het tweggebregent … de uitkomst van deze oefening is voor mij de meest directe weg en enige weg die ik ooit gekend heb om in een bron te tappen die ik wel kenden …. Maar zelf niet bij kon komen … ondanks heel het en consequent aan mijzelf werken…!!! Maar nu is het ‘eindstation’ binnen handbereik … onzekerheden beginnen weg te smelten, ik ga anders om met moeilijke situaties … ik was wel al instaat om emoties te verwerken en goede gevoelens te genereren in mijzelf … maar kon mijn ‘eigen kracht niet vinden/voelen’ dat is dankzij jou NU eindelijk wel gelukt !!! Mijn dank is eeuwig!!!! Bel je snel

Wat een cadeau om met Zeno te bellen. Ziet alles heel scherp, geeft handvatten en inzicht in waar je staat en welke stappen je zou mogen zetten.

Beste Zeno, wat had jij het goed aangevoeld. Ons huis is idd verkocht aan het jonge stel zoals u aanvoelde. U heeft een geruststellende stem en weet het goed te voorspellen. Hoop dat de komemde voorspelling van de verkoop caravan ook gaat uitkomen. Ik houd u op de hoogte. 🙏

Zeno stelde mij de vraag wanneer ik voor het laatst lief voor mezelf was geweest. Zo leerde ik in een half uur in mijn kracht te komen en hoe daarin te blijven wanneer ik weer denk de negatieve gevoelens te ervaren. Beste Zeno, ik ga met vertrouwen aan de slag met alle tools die je mij voor het leven hebt gegeven. Mijn dank is groot dat je op deze lijn bent gekomen.

Hoi Zeno, bedankt voor je consult, voel me veel beter nu. Mn credits waren ineens op ik bel je gauw weer Meeuwis

Lieve Zeno, Wat ben je een topperrr! 💪🏻🤩 Je hebt me kracht laten ervaren die ik wel bij anderen kon waarnemen … maar zelf niet had en wel graag zelf zou willen hebben !!!! Zo dankbaar!!! Ik bel je zekere terug …. Knuf van het meisje van 10 min helaas 🥰😛😉🙏😉

Het was zo apart, ik las het profiel van Zeno maar was toch weer ergens ander gaan kijken op de website. Toen ik weer terugging naar alle consultants scrolde mijn telefoon uit zichzelf weer naar Zeno toe. Net alsof ik hem moest spreken. En dat hem ik ook gedaan, waar ik heel blij om ben. Het was een zeer verhelderend en duidelijk gesprek. Zeno wist mij te zeggen en bevestigen dat mijn man narcistische trekken heeft. Ik moest mij zelf op de 1ste plek zetten en goed voelen of iets goed voelt voor mij of niet. Dit zei hij omdat ik pleaser ben, wat als ik er goed over nadenk klopt. Omdat hij van veel markten thuis is heeft hij mij ook geholpen met advies m.b.t. een huis voor mijzelf kopen. Dankjewel Zeno voor het mooie gesprek!

Lieve Zeno, Ik wil je bedanken voor het prettige gesprek en de oefeningen die je mij hebt aangeleerd. Je voelde meteen aan dat ik ook spiritueel ben en ik zelf ook over een aantal gaves beschik. Je hebt mij opnieuw in mijn kracht gezet. Ik blijf zeker je oefeningen doen! En bel je in de toekomst nog keer terug. Liefs, Naomi

WAUW!!!🤩 Ik belde zeno, omdat ik voelde in blijdschap te zitten maar af zakte naar onzekerheid en angsten die elke keer weer parten spelen zodra ik in mijn kracht sta. De angsten zijn zwaar en vroeg hem mij te helpen. Hij stelde vragen goede vragen en met deze vragen kwamen er oefeningen uit om het te doorbreken en los te komen van dit stuk en in mijn grootste zijn te gaan staan. De ademhalingsoefening maakte eerst ruimte heel veel ruimte om daarna de Olaf oefening door te groeien. Vanuit het diepste van de aarde door naar het universum, reikte het licht en de kracht. De kleuren maakte het helder en duidelijk waarmee er iets weg genomen werd, daaruit een rust en een ruimte. Deze man neemt de tijd en geeft je iets mee waardoor je zelf komt te zien wat je bent en hoe dit zich ontvouwt. Bedankt zeno, de vrouw die jou voor het eerst belde en jou vertelde over de baobab boom 🌴 uit Madagaskar

Fijne ondersteunende man en medium. Hij voelt dingen zuiver aan is qua geest heel open (ook open minded) en fijn om mee te praten.

Hi Zeno, dank voor je luisterende oor en je praktische advies. Je hebt me goed geholpen!

Zeno is een geweldig medium. Hij heeft mij geleerd om goed af te gaan op mijn intuitie en mijn angsten onder controle te krijgen met goede oefeningen. Dank hiervoor!

Zojuist heeft Zeno mij geholpen met weer in mijn kracht te komen. Daarbij heb ik ook tips gekregen hoe ik zelf aan mijn antwoorden kan komen. Zeno komt bij mij over als iemand die weet wat hij doet en verkoopt geen bullshit verhaal. Hij zag meteen dat ik ook een "medium" ben. Ik zit weer in een transformatieproces en na mijn gesprek met Zeno, merk ik dat ik niet meer in mijn hoofd zit, voel me lichter en laat me niet meer leiden door mijn angsten/onzekerheden. Dit gesprek had ik dus echt even nodig. Dank Zeno!

Topper