Medium Sacha
Medium Sacha
Offline
Boxnummer: 08
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
ik ben Sacha, Ik ben bereikbaar voor onderwerpen als relaties, de liefde, contact met overleden dierbaren, zielsverwanten en tweelingzielen .
Over Medium Sacha

Hallo daar ik ben Sacha, ervaren Medium gediplomeerd en life coach! Ik ben bereikbaar voor onderwerpen als relaties, de liefde, contact met overleden dierbaren, zielsverwanten en tweelingzielen . Soms met ondersteuning door een kaartlegging... Ik heb vooral veel ervaring met transformatieprocessen. Je weet wel dat het anders moet, alleen het hoe weet je niet zo goed. Het leuke is dat de stappen om terug bij jezelf te komen en weer in je volle kracht te staan, vanzelfsprekend zullen zijn en je eigenlijk geen moeite zullen kosten... Het zijn namelijk de logische stappen in de goede richting op jouw levenspad. Over mijn eigen gave en het doel wat ik mij gesteld heb om andere met mijn kennis en kunde te helpen, deze vindt zijn oorsprong al vanaf jongs af aan. Ik merkte al snel dat ik specials gave had die zich maar bleef ontwikkelen en tentoonspreiden...en door eigen levenservaring zijn deze alleen maar verder getransformeerd en door mijn inzet en interesse blijven deze groeien en doorontwikkelen. Als gediplomeerd life coach, kan ik u ook op een iets ander vlak van dienst zijn bij vele vraagstukken waar u op vastloopt in uw leven. Ik hou ervan om in oplossingen te denken en afspraken duidelijk af te stemmen en vast te leggen fd van duidelijke tips en handvaten voorzien . Ervaringsdeskundige op gebied van scheiding ..kinderen en opvoeding..stress Eerlijkheid. Betrouwbaarheid .en zonder oordeel ..recht uit het hard ..geen vraag is te gek .geen doel is onbereikbaar.. Samen op zoek naar u vrij wil ..en u weg naar overvloed.. Innerlijke kracht zal gehele consult centraal staan .. Wat u gelooft trekt u aan... Tot snel Sacha

Gastenboek Medium Sacha
Zeer de moeite waard als je meer wilt weten!!

Sacha is heel concreet, to the point, helder in haar uitleg van haar inzichten. Natuur talent en haar ingevingen zijn zeer relevant. Zie weet de belangrijkste dingen uit haar waarnemingen te pikken die nodig zijn om verder te komen in je leven.