Medium Margret
Medium Margret
Offline
Boxnummer: 79
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.
Over Medium Margret

Welkom, ik ben Margret,
Leuk dat je op mijn profiel kijkt.
Ik ben Sjamaans Medium en Reiki Master en geef naast reiki Behandelingen en Massage's ook Reiki opleidingen.
Ik werk met de Dieren, de Indianen, de Tarot en Elfen Kaarten, leg het keltische kruis, en ben gespecialiseerd in Zielsliefde, Tweelingzielen en Zielsherkeningen.
Ik zie het aantrek en loslaat patroon hierin, karma van de vorige levens en de afwikkeling daarvan in dit leven.
Ik kan inzicht brengen met moeilijke vragen over relatie, werk, toekomst, kinderen of u begeleiden in het herkennen en doorbreken van oude patronen.
Zeker in deze tijd nu, waar elk mens met angsten geconfronteerd wordt. Is het belangrijk niet mee te gaan in de angst, maar juist je kracht hierin te vinden.

Dus ook vragen over over de Wereld en de chaos, is de chaos nodig..? wat is de werkelijheid en de bedoeling ervan..
Vragen over het nieuwe Waterman Tijdperk, waar we nu inkomen?
En wat dat met je Spirituele Ontwikkeling doet?

Elk mens heeft een aantal vaste Totemdieren die in u leven meereizen. Deze dieren kunnen u helpen meer over uzelf te leren, en om als een waarzeg methoden mee te werken.
Wij horen net als de dieren bij de natuur, en elk deel van deze waardevolle schepping heeft zijn plaats en nut op moeder Aarde..
Via de dieren kunnen we onze oude verbindingen met onszelf, en anderen terug vinden en gaan begrijpen.
Ik kan u helpen bij het vinden van u totemdieren, en vertellen waarom deze dieren bij u zijn..

Elke dinsdagavond om 20:30, leg ik gratis Online kaarten bij Facebook Paragnosten Chat.

Of kijk even op mn Website: www.magicaldreams.info
Youtube kanaal : Margret Pouwer

Voor een fijn gesprek, of luisterend oor kunt u bij mij terecht.
Hartelijke groet Margret Pouwer

Gastenboek Medium Margret
Lieve Margret Ik heb je vanmorgen gesproken. Dit was bijzonder. Nu een paar uur op gekauwd en wil je bedanken. Ik kan plaatsen wat jij zei. En voel mij gesterkt. Ik was al overtuigd van mijn gevoel maar ga er nu ook echt wat mee doen. Nogmaals bedankt en ga je zeker nog een keer bellen. Veel liefs maris

Heel prettige reading en gesprek gehad. Fijn rustgevend en eerlijk. Mooie en herkenbare legging. Dank je wel voor het stuk rust dat dat bracht. G.

Beste Margret , Ongelofelijke goede kaartlegster , ongekend hoe jij het zonder hakkelen en stoten overbrengt .. super! Tot op heden klopte alles , is alles uitgekomen . Dankjewel voor jou kaarten Marianne

Lieve Margret, superfijn je weer gesproken te hebben na een lange tijd. Zodra ik je spreek voel ik me weer omhoog getild naar mijn zuivere bewustzijn en worden moeilijke situaties weer helder. Dank voor je mooie energie en kracht. Liefs, Sharon

Hi Margret, dankjewel voor het mooie consult. Ik heb er veel aan gehad en ga met meer vertrouwen de toekomst in. Je bent een heel fijn persoon om mee te praten, je komt heel warm en betrokken over. Ik ga je zeker nog eens bellen! Groetjes, Marjon

Margret sjamaan geeft mooi leuk rationeel uitgelegd Hoe Ziels relaties werken .....voor mij bleef het INvoelen op persoon achterwegen ....maar ja , op 10 min een levenssituatie invoelen en overbrengen is Moeilijk !! Bedankt alvast ....

Beste Margret, het moest zo zijn dat ik je belde vanmiddag 27-8. Plotseling kreeg ik allerlei inzichten, je reading en uitleg was zo duidelijk, helder! Ik raakte er echt emotioneel van, want ik begreep heel goed wat je vertelde! Mag ik je bedanken, want je hebt me zo enorm geholpen en verlicht! Met de eerste kaarten die je had gelegd, was het meteen raak! Klopte gewoon allemaal wat je zei! Dank je, dank je en veel liefs van Sofie

Margret, Ik heb je vanmiddag gesproken over een bepaalde angst waar ik doorheen moest, ik zat met mijn handen in het haar, overal naar oplossingen gezocht, meerdere mensen gesproken omdat ik nogal wanhopig was. Maar jij kwam met de gouden tip ongeveer een maand terug, vandaar dat ik je vandaag belde, omdat ik wilde vertellen dat ik me draai weer begin te vinden, na je advies. Het is nog wennen allemaal, maar ik ben je ontzettend dankbaar! IK kon het niet laten om een berichtje achter te laten, je verricht hartstikke mooi werk en heel zuiver en oprecht! Liefs H

Wat is Margret een relaxte, lieve en wijze vrouw zeg. Heb zojuist een superfijn gesprek met haar gehad. Margret heeft weer een een beetje orde in Mn chaotische brein geschept. UIT het denken en IN mijn gevoel. En LIEF voor mezelf zijn. Het klinkt heel simpel. Maar de dingen die ze zei waren echt dingen waar ik iets aan heb en het waren ook echt de woorden die ik ik nu nodig heb om me weer rustig te voelen en de toekomst positief tegemoet te treden. Heel erg bedankt Margret!

Een onwijs lieve vrouw met wijze adviezen. Ze geeft je de juiste inzichten en handvatten om op eigen kracht vooruit te kunnen / terug in je eigen kracht te komen. Spot on ! Weet goed in te voelen op de juiste punten die van belang zijn op dat moment. Een topper en absolute aanrader!!

Lieve Margret, je bent in mijn ogen toch echt één van de beste mediums die ik heb ontmoet. Je helpt me zo goed door de moeilijkste tijd van mijn leven. Ik ben je heel erg dankbaar! Liefs, Sharon

Hi Margret, Had ik je gisterenmiddag, eindelijk aan de telefoon, na enige tijd overdenken, verbreekt de verbinding opeens! Maar goed ook, kon nog te lang doorgaan ;) Excuses Dank voor je uitgebreide twinproces therorie, maar daar belde ik niet voor :) wel goed als 'reminder'. And,..... NOT DONE, NO GO. Thanks voor alle aanwijzingen, die zijn reuze handig! Loslaten, naar je intuitie luisteren! bosje bloemetjes :)

Wat een fijn gesprek! Dank je wel; hier kan ik verder mee! Aanrader

margret ik heb wel even moeten nadenken om te bellen maar heb zeker geen spijt! !! İk bedank u voor uw reading en zal proberen om positief te blijven nogmaals bedankt! !!!

ik heb net met margret gesproken.wat een lief mens.en wat is dat een fijn dierenmedium ook.ze kwam met antwoorden die mij zo getroost hebben.en ze is echt goed.met mensen weet ik niet.maar met dieren is zij tot nu toe de beste.bedankt margret.ik bel je zeker nog eens.