Medium Kimberly
Medium Kimberly
Offline
Boxnummer: 14
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Ik ben Medium Kimberly, helder wetend en helder voelend. Eerlijk, zuiver, duidelijk, gevoelig en empathisch zonder oordeel.
Over Medium Kimberly

Ik ben Kimberly en ik ben helder voelend en helder wetend  met een groot empathisch vermogen.

We hebben niet gekozen om te lijden in ons leven, Maar we kunnen er wel voor kiezen om ons leven te leiden.

Mijn werkwijze
Je kan met alle vragen bij mij terecht. Ik ben eerlijk, zuiver, duidelijk, nuchter en transparant. Ik sta met beide benen op de grond. Ik oordeel en veroordeel niet. Tijdens een consult krijg ik boodschappen door van mijn gidsen en het universum, en kan ik me invoelen in jouw energie. Zo komen antwoorden en inzichten naar boven. Ik ben oplossing gericht en ik help je graag op weg om voor jouw een passende oplossing te vinden en eventueel blokkades weg te halen door middel van een healing.
Tijdens een consult kan ik ook mijn kaarten en pendel gebruiken als je dat wilt. Ik doe geen algemene legging.

Het is tijdens een consult erg belangrijk dat je jezelf openstelt voor mij, dat maakt het voor mij gemakkelijker om een goed consult te geven. Ook zou het fijn zijn als je mij tijdens het gesprek de tijd geeft om mij in te voelen, dan komen we samen een heel eind.

Ik doe niet aan toekomst voorspellingen, de toekomst bepaal je zelf en heb je ook zelf in de hand.

Je bent van harte welkom lieve jij! ik help je graag,

Liefs Kimberly

 

 

Gastenboek Medium Kimberly
Kimberley is voor mij een van de beste. Ze begrijpt echt wat ik voel en ziet daarin ook het grotere plaatje. Ook doorziet zij degene waar ik haar naar vroeg tot in de puntjes en gaf zij mij hierbij gepast advies. Voelde me weer gerust gesteld en heb weer vertrouwen in het proces. Verteld de leuke maar ook minder leuke dingen. Blij dat ik je nu een keer telefonisch heb kunnen spreken. Xxx C

Ze heeft super zuivere intenties, geeft eerlijk advies en inzicht en is ook een heel fijn luisterend oor. Ze geeft ruimte zodat je met wat inzichten van haar, toch echt tot een eigen conclusie komt die stevig aanvoelt en kloppend. Aanrader. Welkom op deze lijn.