Medium Celesta
Medium Celesta
Offline
Boxnummer: 17
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Gespecialiseerd in Tweelingzielen/divine en narcistische relaties. Ik ben een Healer (Shamballa), Medium, Paragnost en Coach.  
Over Medium Celesta

*Gespecialiseerd in Tweelingzielen/divine en narcistische relaties. Mijn naam is Celesta. Ik ben een Healer (Shamballa), Medium, Paragnost en Coach.Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik een steun zijn voor anderen. Het doel is het krijgen van inzicht, begeleiding en bewustwording. Ik kijk in het verleden, heden en nabije toekomst. Aan toekomstvoorspelling doe ik weinig, omdat u zelf leiding heeft over uw leven. Door het toepassen van zelfrealisatie werkt u aan uw eigen creërend vermogen. Heeft u moeite met aarden, mediteren, afvoeren van negatieve energie of is er een afstandshealing nodig dan kan ik u hier ook bij helpen. Specialiteiten: levensvragen, chakra's, gezondheid en vitaliteit, verhogen energieniveau, liefde en relaties (ook scheidingen en ouderverstoting), tweelingzielen/divine, soulmates, narcisme/borderline, blokkades en (emotionele) problemen opsporen, contact maken met overledenen. Uw energie lees ik door middel van uw stem en chakra's. Daarbij krijg ik hulp van mijn gidsen die mij ondersteunen. Als de ziel van de overledene het wil en zich laat zien kan een boodschap worden overgebracht.Bel mij gerust voor een goed gesprek of luisterend oor. Namasté, Celesta. In mijn praktijk werk ik op afspraak met traumaverwerking (EFT) en zielszuivering SRT (herprogrammering) om oude patronen en emotionele blokkades dat opgeslagen ligt in het onderbewustzijn los te laten, zodat er weer ruimte komt voor meer overvloed, voorspoed, gezondheid, geluk en harmonie in relaties.

Gastenboek Medium Celesta
Vele prettige gesprekken en goede adviezen van Celesta gehad. Bel haar en je zal versteld staan van wat ze doorkrijgt! Els

Fijne reading en stof tot nadenken. Heeft rustige stem aan telefoon waardoor vertrouwd overkomt. Dankjewel.

heel erg fijne gesprek gehad! dankuwel voor het stukje motivatie, zelfvertrouwen en inzicht!! ik zal lekker alles los laten, weer gaan genieten van het rijden en van de dingetjes die ik wil doen zonder druk of faalangst.. liefs!

Lieve celesta, Wat heb ik ontzettend mooie reading gehad. Hoe jij mij alles heb weten te vestigingen en precies verteld in details hoe het zit. Ik heb werkelijk geen woorden voor ik ben je ontzettend dankbaar. Nog geen 5 min na dat ik je belde heb ik wat mogen inzien wat mij zal helpen om dichterbij mezelf te komen en me angsten te overwinnen. Ik bel best vaak na bijna alle paragnosten maar JIJ bent echt de enige die mij heeft geshockt. Dikke aanwinst op deze lijn. Dankjewel daar voor ik zou iedereen jou aanraden!! Groetjes de vliegende 2505

Wow! Wat een gesprek! Celeste 1000 maal dank voor je ontzettend mooie woorden. Je hebt alle spijkers op de kop geslagen. Dit is het beste gesprek die ik ooit heb gehad. Je bent een topper! Geen woorden voor!

Zeer aangename vrouw om met te praten. Bevestiging van wat ik al aanvoelde. Zeer gedetailleerde uitleg over zielsliefdes en chakra's. Een goto voor zielsverwantschappen.

Hi Celesta! Heel erg bedankt voor je waardevolle adviezen. Helaas was mijn beltegoed op, maar ik heb veel aan ons gesprek gehad. Focussen wordt mijn nieuwe werkwoord! Lieve groet en nogmaals bedankt! Marjon

Lieve Celesta, Ik vind jou een zeer inspirerende vrouw zonder oordelen en juist inzichtgevend waardoor je zelf gaat nadenken en tot de kern komt. Ook vind ik jou puur, liefdevol, empatisch en voel ik mij weer terug gezet in mijn eigen kracht. Als ik een consult bij jou heb dan wijs je mij ook op mijn eigen tekortkomingen en verbeterpunten op een positieve manier waardoor ik bepaalde situaties beter weet aan te pakken. Liefs Susanne Maes.

Alles is altijd helder na een gesprek met jou. Je geeft steeds de juiste raad en weet wat er zich op afspeelt. Bedankt lieve Celesta voor je geduld, hulp en om je wijsheid te delen. Iedereen moet je minstens een keert hebben gesproken.Tot snel. Ik wens je veel liefde, licht , succes en vreugde toe!

Lieve Celesta , jou voorspelling van maanden geleden is uitgekomen ! Ondanks dat ik skeptis was , gebeurde het inderdaad geheel onverwachts . Ik heb mijn droomvrouw ontmoet . Ook zakelijk loopt het precies zoals jij beweerde ! Ik heb geen woorden voor jou zuivere voorspelling , ik ga jou zeker op de hoogte houden van het verdere verloop Gr Jasper

Lieve Celesta, wat hebben we een mooi gesprek gehad gisteravond (10-12). Jij voelde heel goed aan mbt mijn verhaal over de liefde. Jij kon er zoveel over vertellen, zonder vragen te vertellen. En hetgeen ik wist en ik je niet had verteld kon jij zo uit jezelf zeggen. Ongelofelijk! Mijn zielsverwant, daar ging het over! En we hadden het op het eind nog over boeken. Dankjewel! Liefs Sofie

Wat heb het mij goed gedaan jou even aan de lijn te hebben gehad;-) Wat ben jij een heerlijk mens om mee spreken, en dan heb je nog eens gelijk ook! Ik kon je net geen gedag meer zeggen dus wou ik dat via deze weg toch nog even doen en bedankt.. Groetjes J.

Hoi Celesta, Ik heb gisteren een fijn en zeer inhoudelijk consult gehad. Zo wist jij haarfijn en gedetailleerd situaties aan te voelen en te beschrijven. Ook kon jij mij de onderliggende lessen die voor mij van toepassing zijn benoemen. Jij hebt in mijn optiek de verscheidene situaties en de bijbehorende energieen goed kunnen aanvoelen en vanuit meerdere invalshoeken kunnen belichten. Daarbij was je zeer specifiek en richtte je al snel tot de kern en dit zonder al te veel voorinformatie !! Bedankt voor de zuivere en zeer accurate Reading. Ik ervaar je als een warme, geduldige en begripvolle vrouw. Je behoort naar mijn idee tot een van de beste hier op de lijn! Nogmaals ontzettend bedankt!

Hoi Celesta Ik vond het enorm bijzonder gesprek. je wist veel te vertellen en te bevestigen. Je hebt me een enorme boost gegeven, waardoor ik me mijn pad. nog meer ga omarmen. Je hebt een zuivere stem en ook nog een luisterende oor haha. Nogmaals bedankt. Je bent een aanwinst voor deze lijn. Bliss Bellers ze is echt een aanrader

Vandaag 20-08-2017 heb ik met Celesta gesproken. Oh wat was het een mooie reading. Heel veel dingen zijn helder voor mij geworden. Wat een mooie gave heb je Celesta, je wist heel veel te vertellen met 2 vragen die ik heb gesteld. Ik zal je zeker nog een keer bellen Lieverd. Bedankt voor de tips en handvatten die je mij hebt toegereikt. Liefs Susan

Celesta, Nog nooit heb ik meegemaakt dat een medium zo correct was in alle voorspellingen! Wat ben jij goed! Alles wat jij vertelde klopte! Een absolute aanrader!

Wauw Celesta wat een mooi consult.. het klopt wat je zegt. Mijn lessen moeten doorlopen worden, niet makkelijk maar er is geen ontkomen aan ;) bedankt!!

Dag Celeste, bedankt voor het verhelderende gesprek van net, jammer dat mijn tegoed op was, maar je wist veel door te geven in een korte tijd, maar je maakt het ook niet mooier als dat het is, gewoon straight to the point. Maar met een hele lieve en oprechte toon, je veraste me ook doordat je zo snel, de juiste energie van beide kanten op pikt. Ik kan er zeker wat mee, heel erg bedankt! (Vrouw die erachter kwam dat het om een zielsverwant gaat) nu nog mezelf er doorheen boksen.