Medium Avina
Medium Avina
Ingesprek
Boxnummer: 12
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Geboren met de gave. Heldervoelend, wetend en horend. Ook kan ik contact maken met overleden dierbaren.
Over Medium Avina

Ik ben geboren met de gave. Ik ben dankbaar dat ik hier mag zijn. En voor u mag kijken, voelen ,horen, wat er na voren mag komen. Welk probleem u ook heeft ik kijk graag even met u mee.
Ik voel in op de energie van het gene waar u vraag over gaat. Ook leg ik kaarten en werk ik met de pendel. Wilt u contact met een overleden dierbare ook hier kan ik u bij helpen.
Ook kan ik voor u een stukje in de toekomst kijken.
Ik heb geen specialiteit want ik kijk op alle gebieden. Behalve gezondheid.
Iedereen is welkom geen vraag is te gek,

liefs Avina

Gastenboek Medium Avina
Ik vond Avina erg goed, ze heeft weinig info nodig om tot de kern te komen. Een aanwinst voor deze lijn.

Dankjewel voor de waarheid Erg goed Chapeau groetjes Rita ❤️

Steeds weer goed in details , flabbergasted. Dank je wel Avina

Hallo Avina, Nog hartelijk bedankt voor jouw consult vanmiddag. Heel fijn dat je contact met mijn moeder hebt kunnen leggen. Haar boodschap zal ik letterlijk en figuurlijk ter "harte" nemen, op alle gebieden, maar vooral ook op liefdesgebied 😉 Ik heb lang met jou gesproken, maar je bleef geduldig en luisterde goed. Dank je wel, jij bent een fijn persoon! Morgen begin ik aan mijn nieuwe baan, nieuwe kans, nieuwe start. Het komt goed. Dank je wel Avina 🙏🌹

Wat ben je goed en wat ben je een lieverd. Zeer begripvol. Je maakt perfect contact met overledenen. Kunt goed omschrijven wat zij te vertelllen hebben. Echt in detail. Ik ben heel blij dat ik je heb mogen leren kennen. En zal je zeker vaker bellen. Bedankt!!!

Lieve Avina, dankjewel voor het consult. Je vertelde net van jouw kant iets over je zoon, toen mijn credits op waren. Daarom even zo, een <3 voor jou en je zoon. Liefs!

Ik ben zo blij dat ik jou gesproken heb! Je was heel accuraat met de huidige situatie en de manier hoe je boodschappen en advies overbrengt is onwijs liefdevol. Ik volledig mij op mijzelf, de rest komt wel! Dankjewel lieve Avina.