Feline
Feline
Ingesprek
Boxnummer: 70
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Telepaat, Paragnost, Trancemedium, Spiritueel Coach en Healer. 25 jaar ervaring in werken met twee- en viervoeters. Ook welkom voor een healing!
Over Feline

Hallo en welkom!

Soms zoek je een klankbord, begeleiding of healing; ik kan je daarbij helpen. Ik werk samen met jouw/ mijn gidsen en krijg boodschappen en antwoorden vanuit de Bron. Ik ben opgeleid als spiritueel coach/ docent, trancemedium en healer. Ik heb veel trainingen gevolgd in energiewerk en ben Reiki Master. Ik werk al jaren met twee- en viervoeters in mijn praktijk in Amsterdam, waarbij honden mijn grote passie zijn!

Mijn overgrootvader was gebedsgenezer en deze gaven zijn doorgegeven in de familie, waardoor ik vanaf mijn geboorte mediamiek ben. Ik gaf als kind al healingen d.m.v. handoplegging en massage. Alles is energie, dus vraag eens om een healing! Je zult direct meer rust ervaren en jouw energie zal beter stromen…

Verder ondersteun ik mensen op hun spirituele pad met hun transformatieproces, de ontwikkeling van hun paranormale gaven en werk ik met hen aan Empowerment. Dat betekent dat jij als mens, jouw vermogen –voelt- om jouw leven vorm en betekenis te geven. Hierbij ontwikkel je jouw eigen macht en kracht en zet je dit in om de regie in jouw leven én de wereld te voeren!

Lieve groet, Feline

Gastenboek Feline
Lieve Feline, zo onwijs bedankt voor jou advies en inzicht. Ik heb gelijk actie ondernomen en voel me veel beter en lichter. Ik wil mezelf eerst zien en houden van mezelf. Dank je wel! Xxx een Kreeft

Feline, wat een powervrouw ben jij. Na ons gesprek van vorige week voelde ik me krachtig en sterk. Jij werd boos namens mij en dat was een emotie waar ik zelf even niet bij kon. Ik heb dankzij jou flinke stappen kunnen maken en geloof weer in mezelf. Bedankt hiervoor!

Dankjewel voor je steun! De verbinding viel weg, Liefs, Hooggevoelige meid met GGZ issues.

Lieve Feline, in de nacht van 26-1 spraken wij elkaar. Je hebt mij de noodzakelijke schop onder mn kont gegeven. Met zoveel oprechte betrokkenheid, als van een moeder naar een dochter. Dank je voor je zorgzaamheid, liefde en oprechtheid tijdens dat gesprek. Ik ben er nog niet helemaal maar ik blijf teruglezen wat je zei en het maakt me steeds n beetje sterker. Veel liefs en tot spreeks, Leeuwin in wording XX

Hallo Feline, Helaas waren m'n credits op. Graag wilde ik je nog bedanken voor ons gesprek. Heel fijn om even te sparren over fotografie. Groet!

Heel goed gesprek gehad met Feline. Kon heel goed op mij invoelen. Aangenaam verrast en zeer vriendelijke dame. Een aanrader.

Hoi Feline, dankjewel voor het consult. Sorry dat ik zo abrupt stopte, mijn tegoed was op vandaar. Ik vond het fijn je weer even gesproken te hebben en ik ga nadenken over wat ik kan gaan doen qua werkzaamheden. Je hebt helemaal gelijk wanneer je het hebt over in het leven staan, ik mag me daar meer op gaan richten, zodat ik de lessen kan leren die ik in dit leven mag leren. Groetjes, M

Goed gesprek, voelde met weinig woorden wat er liep in mijn leven! Dank je Feline.