Debby
Debby
Offline
Boxnummer: 34
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
We ontmoeten elkaar niet per toeval maar gewoon omdat het tijd is! Astrologie, Kaart Lezen, Droomanalyses en meer.
Over Debby

Ik heb 4 jaar de opleiding voor Astrologie doorlopen en werk inmiddels ruim 25 jaar met bijzonder veel plezier als Astroloog.

Kaartlezen heb ik aan bovenstaande discipline toegevoegd omdat veel mensen de exacte geboortetijd niet kennen en dit toch een vereiste is voor het maken van een correcte horoscoop. Ik werk graag met de Astrologische Kaarten omdat die in het verlengde liggen van mijn studie. Ondertussen zijn ze mijn absolute wijsheid geworden.

De wereld van de symbolen is me bekend gemaakt in mijn dromen die ik van kinds af aan heb mogen ervaren. Het is deze wereld die me leerde dat ik anders was dan anderen omdat me tijdens de slaap vele boodschappen door werden gegeven weliswaar in symboolvorm maar vaak ook in de heldere vorm.

Dit is mijn verhaal in een notendop maar hoe kan ik jou helpen? Op welk punt sta je in je leven? Laten we samen kijken naar de tools om voorwaarts te schuiven. Een positieve kijk is t eerste begin!

Gastenboek Debby
Dankjewel lieve Debby voor het altijd open ontvangen van wat er ook speelt in mijn leven, je bent geweldig. Je geeft niet alleen helder inzicht, maar ook de juiste handvaten en vaak dat laatste duwtje in de juiste richting om verder zelf koers te varen. You are amazing! Liefs, de vrouw die eindelijk gaat doen wat de planeten haar dwingen te doen.