Astrid (2)
Astrid (2)
Offline
Boxnummer: 18
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Astrid is nummerloge, helderziend -wetend en voelend .Tevens legt zie de lenormand kaarten en de titania's geluks kaarten. Aan de hand van je geboortedatum geeft ze een uit gebreide persoons beschrijving. Ze is ervaren ,helder en to the point!!!
Over Astrid (2)

Welkom op mijn profiel ,

Als ervaren helderziend,voelend en wetend medium ,geef ik je graag mijn inzichten mee . Soms loopt een mens vast  in zijn leven , Een helder inzicht kan je vaak helpen om je levens pad weer te volgen . Regelmatig gebruik ik hiervoor je geboorte datum om je inzichten te geven voor je levenspad . Met verhelderende inzichten kom je verder !

Een liefdevolle groet

Astrid

 

Gastenboek Astrid (2)
Lieve Astrid, wat ben jij damn goed!! Je had gelijk, bericht kwam paar uur nadat ik je gesproken had. Je zit altijd (!!) juist. Dankjewel dat je er altijd voor mij bent!

Lieve Astrid, Bedankt voor de mooie gesprekken en jou goede adviezen. Ik vind het bizar knap hoe jij dingen voorspelt en elke keer ook zo uitkomt, hoe jij het omschrijft! Niet alleen op privé gebied, maar ook op zakelijk vlak! Wat ben je toch een lief mens, vol humor met goede inzichten! En een onwijs goede medium, waar elke voorspelling uitkomt. Nogmaals bedankt! Liefs

lieve astrid Al een poosje mijn klankbord En het allermooiste ze blijft zeggen dat michel terug komt Dank je wel lieverd voor telkens weer de motiverende woorden Liefs en een dikke knuffel stuur ik jou

Dankjewel Astrid. Liefs,An

Lieve Astrid2 Ben altijd zo blij als ik je spreek Omdat je de waarheid zegt en zo goed bent chapeau Het klopt allemaal wat je zegt, je hoort me gauw weer 😘 groetjes van Rita.

Astrid is een hele lieve vrouw maar bovenal een zeer goed medium. Zij heeft het altijd bij het juiste eind en haar voorspellingen zijn zeer nauwkeurig. Zij wist al dat wij een ontzettend mooie vakantie zouden krijgen, zij kreeg er kippenvel van. Ook over mijn relatie zat zij altijd goed! En zij ziet dat er een verbouwing aankomt, dat is dus nog even afwachten of dat daadwerkelijk gaat gebeuren. Dankjewel Astrid!

Lieve Astrid, Ik bel je al heel lang. Je bent eerlijk recht door zee en bindt er geen doekjes om is het vervelend zeg je het ook. Je hebt ook echt humor samen hebben we ook gelachen. Liefs Monica

Altijd fijn hoe jij mij weer rustig maakt. Vanmorgen heb ik je gesproken en gelijk zijn er vanmiddag weer dingen uitgekomen. Ik blijf het zo knap vinden hoe jij alles ziet en door krijgt, COMPLIMENTEN!! En dat het elke keer weer uitkomt, top medium!!

Lieve Astrid, ik spreek je al heel lang en je weet altijd weer een smile op mijn gezicht te toveren en me vertrouwen te geven. Steeds heb je het bij het rechte eind bijzonder en mooi. Echt een topper die het met heel haar hart doet. Dank je wel. Klein ongeduldje

Lieve Astrid, Wat ben je toch goed! Soms denk ik wel eens, nee dat kan niet en toch komt het weer zo uit hoe jij het zegt..! Ook ben je heel eerlijk en blijf je altijd bij je gevoel, heel knap vind ik dat. Toch blijft het bizar knap dat je voorspellingen uitkomen! Ik bel je snel..